(Android/iOS) War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game bezgalīgi kristāli kapāt
Feb 15, 2022 4:32:09 GMT -5
Post by gaujatiwele on Feb 15, 2022 4:32:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgi kristāli kapāt ▞▞▞
▞▞▞ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game 2022 version ▞▞▞
Tas nekas. Man patīk mākslas stils, bet šķiet, ka ir problēma ar grūtībām. Vēlākajos līmeņos jūs varat vienkārši nosūtīt surogātpasta tankus un strēlniekus bez problēmām. Nav stratēģijas. Turklāt jums ir jāmaksā 13 USD, lai atbloķētu visus līmeņus, kas ir traki. Visbeidzot, mīnas nedarbojas, un tās ir visdārgākās atbloķēšanas ierīces, tāpēc tas ir nepatīkami.
Jautri
Spēle ir ļoti interesanta, tā ir sakārtota, izaicinājumi ir pārsteidzoši un viegli iziet cauri. Jums patiks spēle, un jūs vairs nevēlaties spēlēt citu spēli, kad būsit instalējis un sācis spēlēt.
Pienācīga vecās zibatmiņas spēles kopija, kas nav tik labi līdzsvarota kā oriģināls, taču joprojām ir ļoti jautra
Pirmkārt, spēles ideja nav pat oriģināla, otrkārt, šīs spēles "stratēģija" ir tikai surogātpasta karaspēka un spējas. Pēc katras kampaņas, ko pabeidzat, tiek parādīta reklāma.
Vislielākais, kas mani traucē, ir tas, ka esmu spiests gaidīt ekst. laika periods, pirms varu atskaņot jaunu karti. Otrais trūkums ir tas, ka karavīru uzlabošana prasa pārāk ilgu laiku un pārāk ilgu laiku, lai iegūtu augstāku vietu, ņemot vērā, ka tas kavē jaunināšanas progresu. Turklāt tā ir laba spēle 3/5
Pagaidām jautra pamata spēle. Pārāk vienkāršots, to var padarīt grūtāku, ievietojot tajā grūtības līmeņus. Rediģēt: pareizi, tagad esmu spēlējis 20 līmeņus, un jūs pastāvīgi sūtāt surogātpastu. Tas ir tik vienkārši, ka šķiet, ka tas ir reklāmu ieņēmumu ģenerators ar vienu pēc katra līmeņa, un man jāsamazina rezultāts līdz dāsnām 3 zvaigznēm.
Diezgan jautri, es reizēm cīnos, jo ir grūti noturēt pastāvīgu karaspēka plūsmu
Muļķīgi vienkārši, jūs varat vienkārši nosūtīt surogātpastu, un jūs vienmēr uzvarēsit. tas liek jums gaidīt 24 stundas, lai atskaņotu nākamo karti pēc 2. kartes. Neticami garlaicīgi un nav vietas jūsu ierīcē vērts.
Reklāmas pēc katras misijas pēc dažām pirmajām. Atinstalēta. Es neesmu šī cienītāja un būtībā lieku jums to izturēt vai iegādāties izeju.
Šī spēle ir tik ienaidnieka aizspriedumi. Ienaidniekam ir bruņumašīnas, viņi saņem tablešu kastes, augstāka līmeņa karaspēku, un ienaidniekam vienmēr ir jaunais karaspēks, pat ja jūs to nedarīsiet.
ES to izbaudu. Vienkārša, maz reklāmu, lieliska spēle.
Jautra maza spēle. Pagaidām ļoti atkārtojas un viegli. Negribu, lai tas būtu pārāk grūti, bet būtu lieliski, ja būtu nedaudz grūtāk. Savā ziņā dīvaina sajūta, ka šī spēle atkārto tranšeju karu, kurā daudzi īsti cilvēki tika nosūtīti uz kaušanu. Bet, neskatoties uz to, tā ir lieliska maza īsa spēle ar ne pārāk daudz papildinājumu
Pārāk dārgi. Viņi vēlas, lai jūs iztērētu reālu naudu, lai uzlabotu un turpinātu spēli. Arī pārāk daudz reklāmu. Pēc katra līmeņa ir reklāma. Jums visiem ir jāizvēlas un jāizvēlas. Vai nu jūs pelnāt naudu, izraujot spēlētājus, vai arī sabojājot spēli ar reklāmām. Jūs nedrīkstat darīt abus.
Man patika spēlēt šo, absolūti tādu slavu, kādu es meklēju, būtībā tā ir uz armiju balstīta spēle, un jūs pavēlat saviem karavīriem uzvarēt. Jums tas ir jāizmēģina vismaz vienu reizi, un jums tas noteikti patiks.
Būtībā Dead Ahead Zombie Warfare, bet WWI. Vienības ir pārkrāsotas. Spēle tomēr ir jautra.
Šajā spēlē tiek izmantots jēdziens, kas jau kādu laiku ir izmantots tranšejas stila spēlēm. Tas nav nekas jauns, bet tas ir labi. Spēles, kurās tiek izmantotas vecās idejas, joprojām var būt labas. Ne šī. Šī spēle ir smieklīgi vienkārša. Nav iesaistīta stratēģija, vienkārši noklikšķiniet uz karaspēka, kad tās ir gatavas nārstot, un sūtiet tos uz priekšu. Es saņēmu lvl 9 ikvienam, kas domā, un es pārspēju pēdējos pāris, kurus es spēlēju, pat neredzot nevienu ienaidnieka vienību. Burtiski vienkārši aizsūtīja savus puišus skriet uz priekšu un uzvarēja. 2/10
Tā ir laba spēle, taču pēc zaļās tvertnes nolīgšanas šī spēle vairs nav izaicinoša. Es tikko ievietoju 1 Zaļo tanku un surogātpasta pamata karavīru, un es saņēmu ez uzvaru.
Jūtas kā izspiešana, un joprojām netiek bloķēta reklāmu atskaņošana. Jāgaida 12 stundas
Bubble Shooter Rainbow پزل nnir
Ļoti slikta vecas flash spēles ar aptuveni tādu pašu nosaukumu atpūta. Bez šaubām ir skaidrs, ka spēle tika radīta un izstrādāta, lai iespiestu rīklē mikrodarījumus. Tas nesatur nekādu līdzsvaru, kas padarīja oriģinālu tik pārsteidzošu.
Tā ir jautra bezsaistes spēle. Varat padarīt spēli jautrāku, ļaujot botam lēnām uzvarēt un pēc tam viņu saspiest, vai dažādos veidos.
Tā ir laba stratēģijas spēle WW faniem jau no paša sākuma, tā ir vienkārša, taču, ejot uz augstākiem līmeņiem, jums rūpīgi jādomā, kā uzvarēt karā.
Esmu spēlējis šo spēli un pabeidzis to. Es domāju, ka spēle bija jautra, un dažreiz tā bija izaicinoša, taču problēmas, kas man ir, ir tādas, ka spēle prasa, lai jūs iegūtu naudu, lai iegūtu jaunus varoņus, bet lieta ir tāda, ka viņi jums nedod pietiekami daudz naudas. Arī tad, kad jūs sasniedzat noteiktu punktu, viņi liek jums maksāt, lai spēlētu līmeņus.
Diezgan slikti pavadīta kā stunda uz 12. skatuves, nevar tikt garām, un nav iespējas uzlabot karaspēku, tāpēc tas ir bezjēdzīgi, ja vien jūs nemaksājat par monētām, tad šī būtu pienācīga spēle
Tas ir labs, bet ne oriģināls. Tika izveidota bruņu spēļu versija, kas ir nedaudz labāka, bet kopumā interesanta. Dažreiz šķiet, ka tā ir viena un tā pati karte, un ienaidnieka pamatvienības ir spēcīgākas par jūsu, pat ja tās ir uzlabotas.
Pārāk viegli. Es izmantoju tikai snaiperi un strēlniekus, bet tomēr uzvaru katrā spēlē. Reklāmas ir smieklīgas. 30 sek. neizlaižamas reklāmas? Nopietni?
Jautra spēle, taču, tiklīdz atbloķējat tvertnes, it īpaši, ja to darāt spēles sākumā, varat tos vienkārši nosūtīt surogātpastam katrā līmenī, lai uzvarētu.
Lakaka
Ļoti forši pikseļi
Vilnis kļūst grūtāks ar tik daudziem pastiprinājumiem 12.-20. vilnī. Es tikai vēlos pielāgotu cīņu, tāpēc es pametu šo spēli uz 2 mēnešiem (faktiski nē 2021. gadā), lai redzētu, ka tā nav atjaunināta. Es vēlos, lai būtu režīma grūtības, lai spēlei ir labāka grafika, ja atrodaties 12-20 vilnī, jums būs tāda pati problēma. Mani mīlestības komentāri: Man patīk Vācijas impērija (patiesībā neviens man nejautāja, man patīk grafika. Es mēģināju nosūtīt surogātpastu ložmetējam, bet sapratu, ka tas ir tik bezjēdzīgi, es mēģināju nosūtīt surogātpastu snaiperiem, bet viņi nomira
Tā ir jautra spēle, nepārprotiet. Vienīgā problēma ar to ir tā, ka jūs saņemat monētas tik lēni, ka turpmākajās cīņās nevarat iegādāties jaunus ceļojumus uz AAE. Šķiet, ka vienīgais veids, kā iegūt vairāk karaspēka, ir tos iegādāties par īstu naudu
Nejēdzīga spēle, vienkārši surogātpasta tvertnes un laimējiet KATRU LĪMENI, pēc iespējas mazāk pūļu, lai iegrūstu rīklē vairāk reklāmu
Pēc otrā līmeņa šī spēle jutās kā addiction.its, piemēram, nevēloties atraut manu aci uz sekundi. Es ceru, ka jūs turpināsiet veidot šīs kategorijas spēles. ir vērts! Nav ko nožēlot par šīs lietotnes lejupielādi.
(Šeit var spēlēt bez maksas) Spēle ir diezgan jautra sākumā, kad jūs to mācāties, taču, kad jūs sasniedzat 25. līmeni, jums tiek lūgts samaksāt 300 monētas vai gaidīt 12 stundas, lai turpinātu (es izdarīju pēdējo). Kad esat nogaidījis vai samaksājis, jūs varat atbloķēt Mark V tvertni, kas ir pārliecinoši labākā vienība spēlē. Kad esat to ieguvis un cik vien iespējams jauninājis, varat pārspēt veselus līmeņus, izmantojot tikai vienu tvertni. Kopumā spēle ir jautra, taču nepieciešama līdzsvarošana un kļūdu labojumi pēdējos līmeņos (daudzas tranšejas nav pieejamas).
Ceļš uz daudzām reklāmām. Es esmu par to, lai reklāmas atbalstītu izstrādātājus, kad tās tiek pievienotas vai ir pievienota atlīdzība, taču burtiski pēc katra līmeņa vai restartēšanas tiek rādīta reklāma, un tās bieži vien ir reklāmas, kuras nevar izlaist. Spēle ir jautra, taču reklāmas to nogalināja.
Stulba dupša spēle! Es iztērēju 4 $, lai tuvotos jaunam karaspēkam, pēc tam no vietas, kur es nevaru pat atgriezties par 20 līmeņiem, lai pārspētu vieglākus līmeņus, jo viņi to padarīja ļoti grūti no vietas, NEIZDEVĒJIET NAUDU PAR ŠO VAI TIE TEVI IESKRUVE!!! Es gribu atgūt savu sasodīto $$, jūs, muļķi
Šī spēle ir ļoti interesanta. Spēlēt ir pārsteidzoši. Pretinieki nav tik spēcīgi. Bumbas un šaušanas rīki ir patīkami.
Spēle 3/5 vienkārša, bet jautra. Progress 1/5 ir tikai viens slānis, kas darbojas katru reizi un ātri atkārtojas. Līdzsvarojiet 1/5 likumīgu, ja neizmantosit konkrēto slāni, jūs zaudēsit. Dārgās vienības ir tieši tādas, dārgas, bet būtībā tādas pašas kā standarta vienības. Pros. Maza viena spēlētāja "stratēģijas" spēle. Mīnusi Mikrotransakcijām, reklāmām un sliktam bilancei 2/5 ir potenciāls, taču, lai tos sasniegtu, ir jāstrādā vairāk.
Pilnīgi pret ienaidnieku misijas balvas ir joks, kas ir labs 5 minūtes laba spēle, taču viņi vēlas, lai jūs tērētu daudz, lai uzvarētu
Šī spēle ir tik aizraujoša, ka man tā ļoti patīk. Labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis. Man vienkārši patīk, kā jums ir stratēģiski jānovieto karaspēks īstajā vietā un īstajā laikā, lai gūtu uzvaru un pārietu uz nākamo līmeni. Jo vairāk jūs turpināt, jo jautrāk jums ir.
Preces burtiski nefunkcionē vispār. Esmu atbloķējis, iespējams, 50 rācijas vienības + maizes preces un varēju izmantot tieši nulli no tām, jo tās vienkārši neietilpst jūsu krājumos, kā šķiet
Pārāk viegli un bez spēles, jūs varat burtiski vienkārši izmest surogātpastu un uzvarēt, un reklāmas ir kaitinošas
Tā bija lieliska pieredze, un tajā ir arī mana pirmā stratēģijas spēle, tā ir ļoti unikāla, un man tā patīk, lai gan man ir jautri spēlēt šādu spēli, tā ir lieliska pieredze, ja jūs man jautājat, ka man ir jautri to spēlēt.