Post by gaujatiwele on Feb 15, 2022 4:16:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas glitch tokens ▞▞▞
▞▞▞ Pretty Ballerina Dancer 2022 version ▞▞▞
Tas ir jautri, bet spa, slimnīca un fotobūdiņa ir aizslēgta. Man tas nepatīk😣😣
Laba spēle, bet ne labāka bezmaksas uguns
Es esmu no plaņšetes man neiet spēle
Mana mīļākā spēle Amazing
Es ceru, ka pievienosit vairāk apģērbu, apavu, frizūru, nagu mākslas darbu, aksesuāru, skatuves noformējumu un mūzikas, ja tas nav bez maksas, lai mēs vismaz varētu izbaudīt vairāk pat tad, ja nav pilnas versijas. Ja iespējams, padariet to maksāt vērtu arī tiem, kas to iegādājās. JA NĒ, mēs varam skatīties reklāmas, lai atbloķētu visu un piekļūtu tai (kamēr jūs joprojām no tās atgūstat.) Man patīk spēlēt pilno versiju, bet maksāt par pilno versiju, kad tās vēl trūkst, tas nav tā vērts. Paldies.
skaista balerīna ir lieliska, bet nav slimnīcas, nav spa, tāpēc jūs ejat uz izrādi ar lauztiem kauliem, lūdzu, izlabojiet to, manuprāt, jums vajadzētu instalēt, jo, manuprāt, tas ir pārsteidzoši 💗💗
Pretty Ballerina Dancer Casual gpsg
Superīga spēle! Tas ir ļoti, bet es spa, foto kabīne ir bloķēta. Lūdzu, atveriet, pretējā gadījumā tā ir jauka spēle visiem vecumiem.😊
Tā ir ļoti laba spēle. Lūdzu, mēģiniet izveidot vairāk šādu spēļu, kas man patīk
Labi, bet klīnika, spa, foto sadaļa un dažas citas vietas ir aizslēgtas😕🤨 un grib rūpijas💵💸 par atbloķēšanu😒🤨😕 un tas ir ļoti slikti, tāpēc dodu 3 zvaigznes šai spēlei, bet šī spēle ir laba🙂
Tā ir jauka spēle, taču tā neļauj izmantot visas darbības. 😀
Kāpēc visas drēbes un visas ir aizslēgtas Man nepatīk šī spēle, es ienīstu, es daudz mēģināju to atbloķēt, bet tas nenotika 😢😢Man ir skumji teikt, ka es ienīstu šo spēli.
Kas pie velna?? Kad es atvēru lietotni pēc lejupielādes, lejupielāde prasīja pārāk ilgu laiku, taču tā joprojām netika lejupielādēta. Man tikko apnika šī lietotne, tāpēc es to atinstalēju.
Eh, tas bija diezgan slikti
tas ir saprotams
Brutal Age: Horde Invasion Strategiya pnn
Vispirms es uzklikšķinu uz tērpa un tā kaila.tāpat kā bez drēbēm un ļoti detalizēti.un tad, kad spēlēju baleta mūziku, vīrietis čukst.
Es tikko ieguvu šo atjauninājumu vietnē, un man tas patīk 🥰🤗
Man patīk spēle, bet vai balerīnām var būt tāds partneris kā slidošanas spēle
Laba spēle, bet viss, ko vēlaties iegādāties. tāpēc mēs iztērēsim daudz naudas, un es arī esmu bērns.😔😔Tāpēc es iedevu tikai vienu zvaigzni un tas ir ļoti slikti. Lūdzu, padariet to par brīvu
Uh, šī spēle ir laba, es mīlu jūsu darbu, bet, lūdzu, izveidojiet slimnīcu, foto kabīni utt. Padariet tos BEZMAKSAS, lūdzu🙏
viss veikals izskatās.ļoti sliktākā spēle
Es pat nevarēju uzklāt acu kosmētiku, kas tas par Zemi.. kostīmi ir šausmīgi.. Es eju uz baleta nodarbībām, kostīmi ir daudz labāki par šo briesmīgo spēli.. Es tikko atinstalēju šo.. dārgie lietotāji, es iesaku jums drīzāk instalēt baletu vs hip hopu.. jūs varat izvēlēties baletu, tas ir daudz labāks.
Mēēsls
Laba spēle, bet ir jāuzlabo spēles noskaņa
Šī spēle ir patiešām laba un patīkama bērniem, ja jums nav naudas spēlei, jūs apmeklējat burbuļu šāvēju, tā ir ļoti laba spēle😍🇰🇪
Jauka spēle, bet tā uzkaras ļoti ilgi............
Man patīk šī spēle, un man patīk visas kokos spēles. Stilīga meitene bija super, bet šai spēlei ir nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai saģērbtos un uztaisītos, tāpēc, ja es to izlabošu, es došu tev piecas zvaigznes
Güzel Balerin Gündelik hgj
Mīlestība daudz uzlabojas, kad internets ir ieslēgts, tas neļaus man neko skatīties, lai iegūtu jaunu kustību, bet tā ir lieliska spēle
jauka spēle, bet lielākā daļa lietu ir atbloķētas
Nekas neatveras
Šī spēle ir laba, bet visas klīnikas, spa ir aizslēgtas 🔒 tā bija laba spēle, bet novērtēju to ar 1 zvaigznīti...pat mums ir jāatslēdz kleita, skatoties reklāmas 😔
Ļoti jautri! Bet ir reklāmas un... jūs nevarat atbloķēt visu 😭😭.. tāpēc 4...
Es ienīdu kokosa spēles, tās visas ir fantastiskas preces ir ļoti slikti bloķētas, tas ir spa un daudzi priekšmeti ir bloķēti
man patīk spēlēt šo spēli... bet man nepatīk, ja tur ir reklāmas, man patīk, kad es spēlēju
Nav ko teikt
Ļoti slikta spēle, bet visas lietas ir bloķētas, kāpēc? kāpēc? kāpēc? utt drēbes, kleitas, rotaslietas un citas lietas ir aizslēgtas, un jakas ir ļoti īsas, šīs kleitas ir ļoti skaistas, bet tās ir ļoti īsas ceļgaliem, tāpēc tā bija ļoti laba, tā skaistā un intersantiskā spēle bet pilns nahi starp puišiem
Tas bija šausmīgi, ka par daudzām lietām maksā naudu, pat ārstam, kuram es ļoti iesaku to NEDARBOT! Tik traks!
Šī ir princese Īrisa Preetija balerīna Dress up in Style & Dance ir jauka spēle, bet slimnīca, spa utt. nedarbojas. Es tos nopirku par naudu no sava konta, tad jums par to būs jāmaksā, un drīz būs jāmaksā par 6 mēnešiem lol, bet visā spēle ir ideāla šī princese Iris atkal bye bye
slikti tas bugs un vēlas naudu tikai tad, ja ir 0 zvaigžņu iespēja, es došu šai spēlei tik daudz zvaigznes, slikta sliktākā spēle
Tas ir jautri un aizraujoši, bet viss ir aizslēgts, bet pārējās lietas ir labas
Šī spēle ir lieliska, bet jūs aizslēdzat visu skaisto kleitu un spa, lūdzu, atbloķējiet to 😠😠😠😠😡😡
Spēli ir jautri spēlēt ar naudu 💰 manai meitenei patīk, tāpēc, ja jums ir nauda, izbaudiet savu spēli
Es tam piešķīru 2 zvaigznes, jo spa, foto kabīne un slimnīca ir bloķēta. Arī reklāmu nāk pārāk daudz, un, lai atbloķētu katru kleitu, man vajadzētu skatīties reklāmas. Tik daudz kleitu ir aizslēgtas! Vai jūs nezināt, ka es esmu bērns, kas to spēlē?! Iegādājoties, mēs iztērēsim daudz naudas. Padariet to bez maksas! 🤬🤬🤬
Vienkārši labi, bet būtu bijis labāk, ja viss tērps būtu atslēgts
Es neredzu savu balerīnu Lūdzu, izlabojiet to
Dažreiz man nepatīk šī lietotne, jo, nospiežot kostīmu, klusums. Tas vienmēr sākas no jauna un pēc tam mani izraksta no lietotnes