Post by gaujatiwele on Feb 15, 2022 4:04:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - Piljard City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - Piljard City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ piiramatu kogu häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - Piljard City 2022 version ▞▞▞
See on hämmastav, sest see mäng on vähenenud jaotus, mida mängides peate selle eest lihtsalt hindama
Hea aja raiskaja. 300. tasemel ja piisavalt nähtud, kolm vihjet tasemel 300? Tõesti. Reklaamid on ebameeldivad ja mulle meeldib, kuidas X-il klõpsates proovib see rakendust niikuinii DL-i muuta. See on tehtud.
Stressi leevendav mäng ... Aga reklaamid on nõmedad
Ok, aga reklaamid on liiga pikad.
Kuidas see käima läheb
Suurepärane graafika ja üsna hea mängitavus. Kuid nagu mitmed teised on märkinud, võib kiiruseregulaatoril olla karvapäästik ja see saab teha ilma, et seda kavatseks teha. Samuti on kiirus/võimsus ebaühtlane. Sama seadistusega tehtud võttel võivad tulemused olla väga erinevad. Samuti olen sattunud lõputusse mängu, millel pole nähtavat eesmärki ega väljapääsu. Olen 230 taseme juures ja suudan ainult ühe taseme võrra korraga tõusta. Lõpuks jäetakse kasutajal ilma abi või dokumentatsioonita teatud esemeid, nagu käsi ja erinevad näpunäited, ära arvata. Kokkuvõttes korralik mäng, mis vajab vaid veidi viimistlemist, et sellest saaks suurepärane.
Mulle meeldib see mäng, sest see mäng on lõbus
Reklaamid reklaamid ja seejärel suunati ggogle Play poodi, et proovida installida veel üks nende kohutav mäng. Kui reklaamitulu on ainus põhjus, miks internet eksisteerib, peaksime sellest lahti saama!
Pooking - ბილიარდის ქალაქი სპორტი veki
See mäng oli varem väga lõbus, kuid selles sisalduvad lakkamatud reklaamid on muutnud mängu vähem huvitavaks
Liiga palju reklaame. Võib olla lõbusam. Pärast iga neetud mängu pole reklaame vaja. Ka löögikuul on inglastega väga ebatäpne. Kui teete head, läheb pall automaatselt kriimustusse isegi vastassuunalise pöörlemise korral.
See oli väga lõbus mäng, kuigi lisad olid liiga segavad
Madalad mänguvalikud, pikad reklaamid
Väga halb, lihtsalt न lihtne tase ainult kuni 51 igav ja aeganõudev mäng
Tore mäng oli, kui anda 4 tärni vaid 2palju reklaami
Geniaalne ja realistlik mäng, meelelahutuslik ja sõltuvust tekitav väljakutse kogu Mo tasemel
Hea algajatele. Saab harjutades olla hea mängija. Siis hüpake päris lauda.🏅🥇
Oli tore. Läheb halvemaks. Kaugel, kaugel paljudest reklaamidest. Üks iga kaadri vahele, nüüd on nad lisanud selle lolli "avamiseks klõpsamise" salakasti iga kaadri "asja" alguses ja veel ühe reklaami, kui teete. Siiani on palju reklaame. Aeg desinstallida ja mitte ühtegi neist vaadata.
Hea mäng, aga laud on halb
Selle hämmastav mäng on vaid 1 probleem...... reklaamid on ärritavad
Väga soodne õppimiseks &harjutamiseks""""
Juhtnupud on imelikud, mõnikord on teie sihtliikumine aeglane, mõnikord väga kiire ja nende juhtnuppudega sihtimise kohandamine võtab veidi aega. Reklaamid ilmuvad pärast igat taset ja/või taseme taaskäivitamist ja see on lihtsalt tüütu, kuid mängu põhiprobleem on see, et palli löömiseks tuleb sihtida täiesti täpselt ja see tekitab väga tüütuid möödalaskmisi. Vajab täiustamist sihtimisjuhtimisseadmetes, pallimissüsteemis ja reklaamide arvu vähendamises.
Nii palju aeglasi ja mõttetuid reklaame
Täname, et avasite rakenduste poe automaatselt kohe pärast selle mängu reklaami lõppu, nii et ma näen, et olen selle juba varem installinud, desinstallisin selle just. Esiteks, miks ma üldse selle mängu reklaami näen, kui see mul on? Ja miks te üldse otsustate rakenduste poe automaatselt avada? arvate, et see aitaks inimesi veenda seda installima? Ei, see on vastik, ma mängisin teist mängu ja see on väga tüütu, kui see sind niisama mängust välja viib, see ei aita
Hea füüsika ja sujuv juhtimine. Väike kordumine ja reklaamid pärast iga lühikest etappi muudavad elamuse pisut õhukeseks. Pärast 100 kaadrit ilma tõelise variatsiooni või väljakutseta, lihtsalt lõputud reklaamid – desinstallige
Vaata nii hea mäng!!!!!!!
Kergesti õpitavad nurgad. Mängimist ei saa lõpetada. Soovitatav algajatele ja harjajatele.
Tank Hero Arcade pze
kena pela
Suurepärane mäng. Pärast töötamist on mõnus lõõgastuda
Arvasin, et see oleks horisontaalne vaade nagu tõeline bassein
Alguses oli kõik korras, aga pärast seda, kui sain esimese osa valmis ja sain musta kii, hakkasid iga pöörde järel reklaame ilmuma. Väga tüütu ja lubamatu tase reklaame isegi algselt tasuta mängu kohta. Niisiis, desinstallitud.
See on päris huvitav mäng
Ma naudin seda mängu. Kuid kas keegi ei kontrolli, kas mõnda reklaami ei saa sulgeda? Vana khaki ja voodireklaam sunnivad mind mängust täielikult lahkuma ja taaskäivitama. See on nii tüütu! Teine probleem on see, et mida kõrgemale tasemele ma jõuan, seda loiumaks mäng muutub. See külmub.
Oleks võinud lõbus olla. Desinstallimine, kuna see peab olema vertikaalne või horisontaalne, mitte mõlema kombinatsioon.
Pooking - ბილიარდის ქალაქი სპორტი veki
Olen seda juba mõnda aega mänginud ja ootasin arvustuse kirjutamist, kuni saan ausa arvustuse anda. Üldiselt mulle mäng meeldib, kuid nad peavad reguleerima löögikuuli "raskust". Liiga palju kordi on see kriimustatud, kui on selgelt näha, et see poleks pidanud olema. See peaks olema täpselt sama, mis kõik teised pallid. Samuti oleks tore näha "harjutuste" režiimi.
Mega lahe
Enamasti on tegemist korralike piljardimängudega, välja arvatud... Ma ei tea, kas esimene osa on ainult tasemete kaupa mäng ja siis jõuab tegelike 8 palli aspektideni, aga ma mängisin kuni 25. tasemeni ja ei ei näe lõppu. Kui ma tahtsin taseme kaupa mänge, oleksin alla laadinud Candy Crushi või Angry Birdsi... Muidu on see ok mäng.
Imeline mäng, kuid löögi ajal on probleem aeglustada.
see on suurepärane mäng ainuke probleem, millega kokku puutusin, on reklaam, seda on liiga palju peale selle, et teised on see number 1 proovige seda teile meeldib see
Soovin, et saaksin mängida teiste inimeste või vähemalt arvuti vastu... aga kokkuvõttes on see korralik mäng.
Pole paha, aga need reklaamid on nii ärritavad
Mäng on üsna lõbus, kuid iga vooru järel kostuv lärmakas reklaam (mis on väga lühike) võtab mängust kiiresti nalja. Suur häbi.
Hakkan just mängima ja hea meelega jätkan..
Arvasin, et see mäng on mõeldud terve piljardimängu tulistamiseks. Kuid see pole nii kaugel. Lihtsalt pildistage eelnevalt valitud mängukaadreid. Ikka ok. Loodetavasti. Uuendan postitust, kui läheb paremaks.
Mäng ise on suurepärane, kuid nüüd ei saa seda reklaamide tõttu mängida. Iga kord, kui ma mängu alustan, ilmub reklaam, mis täidab 80% ekraanist ja seda ei saa eemaldada, vaid jääb püsivalt paigale. Seda ei saa kuidagi eemaldada. Desinstallin ja lähen üle 8 Ball Poolile. Väga pettunud.
See on igav, kui otsite traditsioonilist piljardimängu. Arvasin, et see on realistlikum, kuna saan teha keerukamaid kaadreid nagu päriselus. See mäng on mõeldud selleks, et inimesed raiskaksid aega, mitte ei õpiks tulistama ega uuriks nurki keerutusi jne...
Paljude reklaamide jaoks on see nali, et varem oli see suurepärane mäng, kuid nüüd on kõik rahas 💰 🤑
Mäng on parimal juhul igav. Vajab rohkem väljakutseid peale samade tasemete pöörlevate tabelite, määrasin mustrid üsna kiiresti.